Ild til det hele

At lave mad I fad og så på ild det er lækkert. Lad kreativiteten få plads og bare smide ting sammen, rod rundt, olivenolie på og så ind I ovnen. Du går ikke galt hvis du mixer alverdens slags grønt og krydderurter og du kan finde et hav af opskrifter på nettet.

 Med THY ILD er det samtidig hyggeligt. Sæt dig og snit og lad tingene fald ned I fadet eller din stålpande. Hak og riv krydderurter og hyg dig mens du gør det. Så ind I ovnen og kig efter det en gang I mellem det er lidt brændt enkelte steder eller smag på det løbende.  

 Her får du en absolut favorit der er nem, lækker og mega sund. Du kan evt. smide det til et focacciabrød du også laver i ovnen.

 Bagt feta med tomater, oliven og friske krydderurter
Hæld lidt olivenolie I bunden af fadet og kør det lidt rundt.
Skær en solid skive feta og læge den I midten.
Dæk fadets bund omkring fetaen med cherrytomater (gerne I flere farver) skåret I halve, sorte kalamataoliven uden sten og rødløg I tynde både.
Pres hvidløg efter behag udover det hele.
Friske krydderutter (timian, oregano, salvie) efter behag.
Flagsalt og friskkvernet peber.  

Ind I ovnen på ilden. Mums.

 

Forrige
Forrige

Gryden på ilden

Næste
Næste

Den gode pizzadej